Burnout

 

Bij een burn-out is de draagkracht en draaglast uit balans.

Je voelt je letterlijk opgebrand, niet meer gemotiveerd, je energie is weg, uitgeput en  je hebt veelal weerstand tegen je werk. De vermoeidheid slaat steeds meer toe, totdat men in het eindstadium niet meer kan werken. Vaak zijn extreem lange werktijden, volkomen gebrek aan rustperiodes en het ontbreken van binding en structuur de belangrijkste oorzaken van een burn-out. Iedereen die op een te gewetensvolle manier werkzaamheden verricht, loopt het risico ooit met een burn-out te maken te krijgen. Bij veel mensen ontstaat een burn-out na langdurige stress en spanning. Zonder behandeling kunnen de klachten van een burn-out een chronisch karakter krijgen waardoor men in depressieve klachten kan geraken.

Als een burnout jou in je normale leven remt moet je er wat aan doen
Burnout Cliënt verhalen

Burnout

Hallo allen, Ook ik kwam met heel veel klachten bij Yvonne Pouwer na een telefonische afspraak. Had daarvoor al hulp gezocht via Mindfullnes training en yoga en heb hulp gezocht bij een psycholoog. Helaas mochten deze consulten niet baten..

Lees verder >

Anoniem
Al 2 jaar zonder burn-out!

Zo, vanmorgen mijn laatste behandeling van Yvonne gehad. Ik heb me in tijden niet zo goed gevoeld! Mijn Burn-out is al zo'n 2 jaar geleden, ik slik nu anderhalf jaar antidepressiva, maar ik was nog steeds niet de oude Debby die altijd vrolijk en zelfverzekerd was..

Lees verder >

Debby
Contact

Heeft u burnout klachten? Neem dan contact op middels het contactformulier
of via het telefoonnummer: 06 - 53893160

Contact-button