Cliëntverhalen

Nadat ik één keer was geweest, had ik al een deel van mijn zelfvertrouwen terug.


Het begon ongeveer een jaar geleden. Ik werd duizelig, begon te zweten, hartkloppingen, misselijk, benauwd en iedere keer met vlagen. De ene dag had ik nergens last van, de andere dag wist ik niet wat ik met mezelf aan moest, en dat laatste kwam steeds vaker voor. Dat ik last had van een angststoornis/hyperventilatie wist ik op dat moment niet. Het heeft een paar maanden geduurd voordat ik hulp ging zoeken.

Op een gegeven moment ging het niet meer. Ik werd ’s ochtends wakker en verloor totaal de controle over mezelf. Op advies van de huisarts ben ik naar het ziekenhuis gegaan waar ze mij uiteindelijk rustig hebben gekregen. Er werd geconstateerd dat ik een angst-/hyperventilatieaanval had gehad. Dit was de druppel, op internet ben ik gaan zoeken naar hulp en vond Maatkracht Therapie.

Ik heb een mailtje gestuurd naar Yvonne (Maatkracht therapeut in Zetten), en werd direct gebeld dat ik langs kon komen. Nadat ik één keer was geweest, had ik al een deel van mijn zelfvertrouwen terug. Ik wist dat ik beter ging worden!

Door de ademhaling- en gedragstherapie ging het steeds beter. Ik heb geleerd naar mijn lichaam te luisteren en mijn levensstijl te veranderen, zonder mijn hele leven om te gooien.

De laatste sessie is nu ongeveer 2 weken geleden en ik ben weer helemaal de oude dankzij Yvonne.

BEDANKT!

<< terug naar cliëntverhalen